szolgáltatások kapcsolat

SZOLGÁLTATÁSI ÚTMUTATÓ

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk szolgáltatásainkat! Célunk, hogy ismertessük Társaságunk azon üzletpolitikáját, miszerint minden apró részletet megosztunk vevőinkkel: nincsenek „rejtett költségek”, felesleges folyamatok. Elkötelezettek vagyunk partnereink elégedettsége iránt, ezért mindig csak azt ajánljuk Önöknek, ami a munkájukhoz valóban szükséges és elengedhetetlen. 
 
Kik vagyunk?
Kiváló minőségű termékeinket, valamint megbízható és magas színvonalú szolgáltatásainkat országszerte ismerik és elismerik. Ezen felül korábbi anyavállalatunk a világ számos országában gyárt és értékesít cementet, transzportbetont, térkövet, bányatermékeket. Több mint 100 nemzettel áll kereskedelmi kapcsolatban.
 
Felelősségvállalás
Küldetésünk egyúttal nagy felelősség is a különböző társadalmi szereplők, valamint környezetünk iránt. A munkahelyi kockázatokat hatékony egészségvédelmi és munkabiztonsági rendszerrel csökkentjük. Nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti partnereinkkel, hatóságokkal és civil szervezetekkel folytatott nyílt és őszinte kommunikációra. 
 
Környezettudatosság
Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés mellett, ezért mindent elkövetünk, hogy a telephelyeinken a környezetterhelés mértékét csökkentsük. Ennek elérése érdekében folyamatosan felülvizsgáljuk és fejlesztjük gyártási technológiánkat. Magas színvonalú termékeink a hosszú távú építési megoldásokat részesítik előnyben. Napjainkban az építmények teljes életciklusa kerül egyre inkább előtérbe, e tekintetben a cement és a beton a legjobb választás gazdaságossági és ökológiai szempontból egyaránt.
 
Betonszivattyú csőtelepítésének elszámolása 
Amennyiben a betonszivattyús bedolgozás esetén az építkezés helyszíne és a munka kivitelezhetősége megköveteli a szivattyúra csatlakoztatott csővezeték telepítését, úgy a csővezeték bérleti díját a telepített csővezeték folyóméter díjában számoljuk el.
 
Útdíj és behajtási engedélyek díja 
Számos esetben az építkezés megközelítése útdíj- és/vagy behajtási engedélyköteles. Az engedélyeket az építkezés ütemezésének és a Megrendelő igényeinek megfelelően szerezzük be és számoljuk fel, hogy ezzel is csökkentsük a beruházás költségeit.
 
Expressz szállítási díj 
Abban az esetben, ha nem tervezett, azonnali betonkiszolgálásra van szüksége és lehetőségünk van további fuvarkapacitások bevonására, úgy kizárólag az ebből fakadó többletköltségeinket számítjuk fel.
 
Éjszakai műszakpótlék 
Szükség esetén a munkanapokra érvényes nyitva tartásunkon túli betonkiszolgálást is biztosítjuk az Ön részére. Ebben az esetben kizárólag a műszakpótlékból eredő többletköltségeinket számoljuk fel.
 
Hétvégi műszakpótlék 
Amennyiben az Ön építkezése megkívánja, úgy biztosítjuk a jogszabályoknak megfelelően történő hétvégi kiszolgálást. Ebben az esetben a műszakpótlékból és az üzemnyitásból eredő többletköltségeinket számoljuk fel. Munkaidőn kívüli időpontra megrendelt, de lemondott betonigény lemondási díja A nyitva tartáson túli megrendelt beton kiszállításának lemondása esetén az alapanyag-beszállítóink várakozási díját számítjuk fel. 
 
Téli munkavégzésre alkalmas betonreceptúra díja 
Szabványi és betontechnológiai követelményeknek megfelelő, hideg időben alkalmazható betonreceptúrák többletköltségét számítjuk fel. Adalékanyag és keverővíz fűtése Betonüzemeink alkalmasak a betonkeverékek alapanyagainak fűtésére. A hőmérsékletnek és a Megrendelői elvárásoknak megfelelően az adalékanyagok és/vagy a keverővíz fűtését is biztosítani tudjuk.
 
Teljesítésigazolás kiállításának adminisztrációs díja 
Partnereink számára nyújtott adminisztrációs segítség, hozzájárulhat a határidőre történő teljesítéshez és a pontos elszámolás nyomon követéséhez.
 
Laborszolgáltatás 
Megrendelőink rendelkezésére állunk adalékanyag- és betontechnológiai laborszolgáltatással, valamint szaktanácsadással. Laborszolgáltatásunkkal az Ön építkezését a tervezés-kivitelezés-átadás folyamatában tudjuk segíteni. Laborhátterünk biztosíték a szabványoknak megfelelő Megrendelői igények kiszolgálására, valamint az építkezés betontechnológiai koordinálására.
 
Környezetvédelmi díj 
Kérjük, hogy legyen partnerünk a környezetvédelem érdekében tett erőfeszítéseinkben! Az Ön által fizetett díjat, saját forrásainkkal kiegészítve kizárólag a környezetterhelés csökkentésére fordítjuk.

KAPCSOLAT

Readymix - Rapid Beton Kft.
3527 Miskolc, Sajószigeti út 2.
Tel.: (46) 507-956
Fax: (46) 505-811
    Fábián István
ügyvezető igazgató
Mobil: +36 (30) 9454900
Email: istvan.fabian@rdmx.hu

    poweron.hu fel